Funky Buttons Freebie

Before I get to the freebie I wanted to let you all know that I finally got all my commercial use products added to my shop. Yeehaw, lol. It was such a chore to get all those products added and I plan on backing up my entire site to disk so I can have it for later use. You never know when you’ll have any problems with your site going down or your database becoming unaccessible so it’s always a good idea to backup your database for your website.

So, if you’re here for the freebies hopefully you’ll love the one I have for you today. This is a package of assorted buttons that I made that have messages written on them. Now, for those of you who don’t appreciate these messages on the buttons, you’ll be happy to know that there are also matching “blank” buttons included in this download. These buttons are for your personal and/or commercial use but please remember to read my terms of use before using them. Thanks and I hope you enjoy today’s freebie!

Download from DropBox HERE

New Product Categories in the shop

Okay before I get to telling you about those new product categories, I wanted to share some info about myself. A friend of mine came up with these questions like “What’s Your Favorite Color” & “What’s Your Most Embarrassing Moment” for me one day. So, I thought I would share a few things about myself so you guys can get to know me a little better. So, here’s 10 questions and my answers for them:

Question #1. What’s Your Favorite Color?
Answer #1: Yellow; because it reminds me of sunshine and daisies.

Question #2: What’s Your Most Embarrassing Moment?
Answer #2: Having my dress fly up in the wind with granny panties on, lol.

Question #3: What Are You Listening to Right Now?
Answer #3: Taylor Swift’s “Delicate”

Question #4: What’s Your Favorite Hobby?
Answer #4: making scrapbook graphics & signature tags

Question #5: How Long Have You Been Making Signature Tags?
Answer #5: A really long time. I don’t think I got really serious about tagging though until around 1991.

Question #6: How Long Have You Been Making Scrapbook Graphics?
Answer #6: I started making them around the same time I started getting serious about making tags.

Question #7: What’s Your Favorite Season of The Year?
Answer #7: Autumn/Fall – I love those colors of browns, golds and orange.

Question #8: What Color Is Your Hair?
Answer #8: Dark brown with burgundy hi-lites.

Question #9: How Many Brothers and Sisters Do You Have?
Answer #9: I have 1 sister and 2 brothers.

Question #10: Tell Us Something About Yourself That Not Too Many People Know
Answer #10: I wasn’t raised like everyone else. I was raised in a children’s home along with my sister and 2 brothers. We had a lot of chores each day and we had to work hard for anything we wanted or were given to us. It was a hard life but I think it gave me some vital lessons about working for the things you really want in life and to never give up no matter how hard it gets.


OMG, so “finally” here we are at the new products category I wanted to tell you about. I have been busy adding products to the new categories; CU Taggers and CU Digital to my shop. Unfortunately, it’s going to be a work in progress because it’s taking a little longer than I expected to get some files uploaded to my site. But you can check out my shop and see the products that I’ve already added. Lots, lots more to be added but at least there’s something there right now, lol. Thanks and hugs, Mod Girl.

3-D Stars

Before I get to the freebie I wanted to let you know that I’m having a sale in my shop right now. I’m retiring some tagger kits to make room for new products that I want to add to the shop. These taggers kits are on sale from now until the end of this month and then they will be removed from my shop forever. You can find these products in my shop HERE and below are a few previews of the tagger kits you’ll find there:

Christmas Spirit Tagger Kit Comfy Tagger Kit
Imagine Tagger Kit Mommy Day Tagger Kit
Spring Blush Tagger Kit Small World Tagger Kit
Vixen Tagger Kit Funny Valentine Tagger Kit

 


This digital pack includes 16 elements in assorted sizes and colors.
These are for your personal and/or commercial use but please read my TOU if you have any questions.
Thanks and hugs, Mod Girl.

3D Stars Element Pack Freebie
Download from DropBox HERE